Pearson Assured

PEARSON ASSURED AKREDİTASYON SERTİFİKASI

Doğuş Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı, uluslararası ve bağımsız bir kalite güvence ve akreditasyon sistemi olan Pearson Assured tarafından yapılan; idari yapı, eğitim-öğretim, ve ölçme-değerlendirme gibi ana başlıklar altında yer alan toplam 40 adet ölçütü karşılayarak kalite değerlendirme ve incelemeyi başarıyla tamamlamıştır. Hazırlık Programımız, 26 Şubat 2019 tarihinde Pearson Assured tarafından akredite edilmiştir.

Neden Pearson Assured?

• Öğrenciler, başarıyla bitirdikleri programın “Pearson Assured” tarafından akredite edilmiş, dolayısıyla da kalite güvencesi sağlanmış bir program olduğunu gösteren bir sertifika almaya hak kazanacaklardır.
  • Söz konusu sertifika, öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasını sağlayacaktır.
  • Pearson, dünya çapında 1000’den fazla kurum ile birlikte çalışmaktadır. Özellikle İngiltere’de, ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütülmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin kazandıkları sertifikalar, bahsedilen bölgelerde kariyerlerine devam etmelerine destek sağlayacaktır.

PearsonAssured